latest

Enfield Alevi Kültür Merkezi ve Londra Bisiklet Kulübü çocuk şenliği düzenliyor

14 Nisan 2022

/ by Bisikletli Gazete

 Enfield Alevi Kültür Merkezi ve Londra Bisiklet Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği "Çocuk Şenliği" 15 Nisan, Cuma günü Britanya Alevi Federasyonu'nun yerleşkesinde gerçekleştirilecek. 

Covid -19 salgınının olumsuz etkilediği grupların başında çocuklar geliyor. Çocukların, doğayla kurdukları ilişkiyi sekteye uğratan salgın onların gelişimlerini de olumsuz yönde etkiledi. Sürekli eve kapalı kalmak, sosyalleşememek, tablet ve akıllı telefon karşısında gereğinden fazla vakit geçirmek çocukların sosyal gelişimlerini zedeledi. 

Hayatın normal akışına dönmeye başladığı şu günlerde çocukların tekrar sosyal aktivitelere dönmesi çok önemli. Enfield Alevi Kültür Merkezi ve Londra Bisiklet Kulübü de çocukların bu ihtiyaçlarını düşünerek 15 Nisan, Cuma günü Britanya Alevi Federasyonu Yerleşkesi'nde bir çocuk şenliği düzenliyor. 

Şenlikte, çocukların ruhsal ve fiziksel gelişimine katkı sunacağı düşünülen; çocuk yogası, masa tenisi, bisiklete binme, şişme oyun parkı ve birçok eğlenceli oyunun yer alacağı aktiviteler yer alacak. 

Tarih: 

15 Nisan, Cuma 

Saat: 12-3pm 

Adres: 

BAF yerleşkesi 

Churchfield Recreation Ground,

Enfield, N9 9LE

İletişim ve daha fazla bilgi için: 

EAKM: 020 8245 8482

LBK: 07917343007


info@londoncyclingclub.org

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan