latest

Londra Bisiklet Kulübü ikinci el bisiklet pazarı kuruyor

20 Mart 2022

/ by Bisikletli Gazete
Londra Bisiklet Kulübü (LBK), pazar günleri Britanya Alevi Federasyonu'nun yerleşkesinde yer alan otoparkta ikinci el bisiklet pazarı kuruyor. Pazarda LBK tarafından bakımları yapılmış bisikletlerin yanı sıra bisiklet aksesuarları da yer alacak.




20 Mart Pazar günü, Enfeld bölgesinde Londra Bisiklet Kulübü'nün kuracağı ikinci el bisiklet pazarına ilişkin duyuru şu şekilde:

🔸Bütçeme uygun bir bisiklet satın almak istiyorum ama nereden alabileceğimi bilmiyorum.
🔸Ebay, Gumtree yada Facebook market gibi platformlarda gördüğüm ikinci el bisikletlere güvenemiyorum.
🔸 Bisiklet satın alırken boy seçimini doğru yapmak önemli midir ? Hangi tür bisiklet seçmeliyim ( Road, Hybrid, Mountain, Foldable ) kararsızım.
🔸Bisiklet ile birlikte ne çeşit ekipmanlara ihtiyacım var emin olamıyorum
diyorsanız 20 Mart Pazar günüa sizleri Enfield bölgesinde bulunan Britanya Alevi Federasyonu yerleşkesinde ki otopark da yapacağımız 2. El bisiklet pazarımıza bekliyoruz.
Londra Bisiklet Kulübü güvencesinde bakımları yapılmış bisikletleri satın alabilir ya da eski bisikletinizi getirip pazar da satabilirsiniz. Uygun fiyatlı yeni, eski kask, ışık, kilit vs benzeri ekipmanlar da bu pazarda yer alacak.
Niyetimiz bisiklet severleri bir araya getirerek sosyal etkinlik tadında güvenle alışveriş yapabilmelerini sağlamak,bilgilendirmek ve birlikte pedallayabileceğimiz yeni arkadaşlıklar,dostluklar geliştirmek.
Yerleşkede araba park sorunu yoktur, gönüllü arkadaşlarımızın yardımları ile de rahatça pazara dahil olabilir bisikletinizi satabilir yada kendinize bir bisiklet satın alabilirsiniz
2. El bisiklet pazarımıza sizleri de bekliyoruz. "


Tarih: 20 Mart, Pazar
Saat: 11am-3pm arası
Yer: BAF Yerleşkesi
Londra Bisiklet Kulübü
Churchfield Recreation Ground
N9 9LE Enfield

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan