latest

Giants of Anatolia Jazz Cafe’de sahne alıyor

03 Haziran 2022

/ by Bisikletli Gazete

 Son dönemin popüler müzik türlerinden biri olan Psychedelic akımının yeni temsilcilerinden Giaants of Anatolia (GoA) 9 Haziran Perşembe günü Jazz Cafe’de sahne alacak.

 




 

Psychedelic müzik akımı son yıllarda özellikle gençler tarafından ilgiyle takip ediliyor. 1970’li yılların Erkin Koray, Cem Karaca, Barış Manço, Selda Bağcan gibi isimlerinin şarkılarını yepyeni soundlarla coverlayan bu akım, sadece Türkiye’de değil bütün dünyada müzik severlerden büyük ilgi görüyor.

9 Haziran’da, Camden’da bulunan Jazz Cafe’de sahne alacak olan Giants of Anatolia da 1970’lere damgasını vurmuş Türk Psychedelic müziğini müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Vokalde Klasik Türk müziği konservatuvarından mezun Dilan Onat’ın, gitarda İstanbul’dan Caz Gitar bölümünden mezun Paşa Çelik’in, tuşlu çalgılarda Eren Akyalçın’ın, bas gitarda müzik kompozisyonları yazarı Cem Tuncer’in, Burak Ersöz’ün ise davulda yer aldığı GoA’ya, İstanbul’da geleneksel Türk müziği konservatuvarından mezun Umut Ekiz bağlama ve kabak kemane ile eşlik edecek.

Burak Çetinkaya ise konsere orijinal 45’likleri ile katılarak analog bir DJ set performansı verecek. Burak Çetinkaya Londra’nın underground mekânlarında farklı Pscyh DJ Set performansları gerçekleştiren bir radyocu ve müzik arşivcisi kimliğiyle tanınıyor. Çetinkaya, geceye dönemin gizli kalmış, nadide eserlerinin plaklarıyla renk katacak.

 


https://thejazzcafelondon.com/event/giants-of-anatolia/

 

Yer: Jazz Cafe

Tarih: 9 Haziran 2022

Saat: 19:00 – 22:30

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan