latest

ÇATI grubu online etkinliklere ağırlık verecek

14 Kasım 2020

/ by Bisikletli Gazete

 

Başta Ankara Anlaşmalılar olmak üzere Birleşik Krallık’ta yaşayan Türkiyeli göçmenlerin İngiltere’de yaşam ve iş konusunda tecrübe paylaşımında bulundukları platformlardan biri olan ÇATI grubu, salgın süreci nedeniyle online etkinliklere ağırlık verme kararı aldı. Grubun ilk kapsamlı toplantısı 15 Kasım 2020 tarihinde saat 20:00’de Zoom üzerinden yapılacak.



ÇATI Grubu, özellikle İngiltere’ye ilk kez ayak basan; iş kurmak, işini geliştirmek isteyen göçmenlere yönelik salgın öncesine kadar her ay düzenli buluşma, tanışma, görüşme etkinlikleri düzenliyordu. Salgın döneminde, mart ayının ardından son defa eylül ve ekim aylarında bir araya gelen grup üyeleri bilgi ve deneyim paylaşımlarını başta Telegram grupları olmak üzere sosyal medya üzerinden sürdürüyor.

ÇATI grubu bünyesinde yer alan; mimarlar, mühendisler, avukatlar, eğitimciler, sanatçılar, bilgisayar mühendisleri gibi daha birçok grup Zoom ürerinden düzenli bir şekilde bir araya gelerek deneyim ve bilgi aktarımına devam edecek.  Bu amaçla grubun ilk kapsamlı toplantısı 15 Kasım 2020 tarihinde saat 20:00’de Zoom üzerinden yapılacak.

 Zoom toplantılarına katılmak ve bilgi için Çatı Telegram grubuna katılmak için: http://www.t.me/catinet

Çatı Instagram: http://www.instagram.com/catinetuk


ÇATI Grubu hakkında bilgi almak için;

http://www.bisikletligazete.com/2020/09/gocmenler-ayn-cati-altnda-toplanyor.html




Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan