latest

Sectoral Events’ten müzik öğrencilerinin eğitimine destek konseri

21 Ocak 2022

/ by Bisikletli Gazete

29 Ocak 2022 Cumartesi akşamı saat 19:00’da St James`s Church Sussex Garden Paddington`da gerçekleştirilecek “Classical Music Charity Concert” etkinliğinde piyanist Erdem Mısırlıoğlu ve keman sanatçısı Emre Engin; Mozart, Prokofiev, Franck’in eserlerini seslendirecekler.

 

Yükleniyor: 72018/72018 bayt yüklendi.



İngiltere’de müzik eğitimi alan öğrencilerin eğitimine destek olmak ve müzik eğitimi almak isteyen gençleri teşvik etmek amacıyla Sectoral Events firması Talent Unlimited Charity işbirliğiyle 29 Ocak 2022’de bir konser gerçekleştiriyor.

Konserde “En Yetenekli Genç Müzisyen Ödülü” alan piyanist Erdem Mısırlıoğlu ve keman sanatçısı Emre Engin sahne alacaklar, sanatçılar, yaklaşık 2 saat sürecek dinletide; Mozart, Prokofiev, Franck’in eserlerini seslendirecekler.

 

Sectoral Events direktörü Arzu Güler, “Talent Unlimited Charity ile ortak olarak gerçekleştirdiğimiz bu projede müzik eğitimi alan öğrencilere destek olmak, bu konuda eğitim almak isteyenlere de ilham vermek istedik” diyor. “Londra Başkonsolosumuz Bekir Utku Atahan ve bazı sanatçılarımızın da katılacağı konserimizde bizlere kurumsal destek veren sponsorlarımız Mediwell Clinic, Edwin Holidays, OnClinic, Gulet Escapes, Silvine Law ve İngiltere Atatürkçü Düşünce Derneğine teşekkür ederiz. Ayrıca konserde dağıtılmak üzere bastırdığımız konser broşürümüzde reklam veren firmalara da tek tek teşekkür ederiz.” 

 

Konsere pandemi koşullarına rağmen yoğun bir katılım beklenen konsere ev sahipliği yapan St James`s Paddington Kilisesi, klasik müzik etkinlikleri konusunda Londra`nın en önemli tarihi mekânlarından biri olarak kabul ediliyor. Tavanı yüksek olan kilise, iç mimarisiyle de pandemi koşullarında sosyal mesafeye uygun bir oturma planı da sağlıyor.  

 

Sectoral Events ‘ten konsere ilgi duyanlar için yapılan açıklama şöyle: “Londra`da yasayan kıymetli toplumumuzun klasik müzik konusunda daha fazla bilgiye sahip olmaları açısından, pandemi koşullarında sosyalleşmek ve motivasyon için harika bir etkinlik olacak konserimize tüm müzik severleri bekliyoruz. Müzik eğitimi almak isteyen öğrenciler aile üyeleri ile birlikte konserimize katılmak için info@sectoralevents.com adresinden öğrencilere özel indirimli biletler hakkında bilgi alabilirler. Fiziksel engeli olan kişiler kendilerine özel ayırdığımız ücretsiz biletlerden temin etmek için bizimle irtibata geçebilirler. Sponsorlarımıza ve kurumsal katılımcılara sunduğumuz VIP biletlerimizin tamamı satılmış olup, diğer katılımcılarımız icin online biletlerimizin satışı devam etmektedir. Konserimize bilet alarak katkı sunmak isteyenler www.sectoralevents.com/events sayfasından konser hakkında detaylı bilgi edinebilir ve biletlerini hemen alabilirler.”










Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan