latest

Fieldseat /Organic meyhane günleri devam ediyor: Yılın son meyhane buluşması 29 Aralık Cuma günü

27 Aralık 2023

/ by Bisikletli Gazete

Kuzey Londra’da, Tottenham bölgesinde faaliyet gösteren Fieldseat / Kit@pEvi Kafe'de meyhane günleri devam ediyor.  Fieldseat Organik Meyhane konseptiyle hizmet veren mekân, konuklarına masada rakının eksik olmadığı dost meclisleri vadediyor.





Dünyanın sayılı şehirlerinden biri olan Londra lezzet durakları bakımından da şanslı bir şehir. Londra’da dünyanın dilediğiniz mutfağına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Anadolu mutfağı bunlardan biri… Son yıllarda Türkiye’den artarak devam eden göçlerle birlikte Londra’da geleneksel meyhane deneyimini yeni lezzetlerle buluşturacak mekânlara duyulan ihtiyaç da arttı. İşte Fieldseat Organik Meyhane bunlardan biri. 

İşletme yöneticisi İrfan Şahin, yılın son buluşmasına ilişkin şunları söylüyor: 

“Nasıl başlarsa öyle biter” derler…Ama biz nasıl biterse öyle başlasın diye 29 Aralık Cuma günü Udi @leventgbrz’üzün müzikleriyle yılın son meyhanesinde eğlenelim diyoruz…Organic Meyhane,artık her gün Meyhane menüsüyle hizmetinizde efem…
Yer ayırtmak ve ayrıntılı bilgi için lütfen WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçin: 07946376776. Sizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız."

🍻🥃🥂



Peki nasıl?

Bunun cevabını da yine İrfan Şahin veriyor: “Masalarda bağırmadan konuşabilmek, arka fonda herkesin birbirini duyabileceği tatlı bir müzik ve gönlünüz ne arzu ederse; rakı veya şarap… Rakının yanına dilerseniz Anadolu lezzetlerini katık edesiniz dilerseniz yeni bir deneyimlere açığım deyip dünyanın başka bir lezzetini de katabilirsiniz. Yeter ki dost meclisinde hoşça vakit geçirelim.”

Fieldseat Organic Meyhane’deki bir sonraki buluşma 29 Aralık Cuma günü, saat 19:00-22:30 arasında gerçekleşecek. Yerler sınırlı olduğu için şimdiden rezervasyon yaptırsanız iyi olur.


Fieldseat Organic Meyhane'de fiks menü konsepti geçerli değil, herkes yediğinin içtiğinin parasını ödüyor.  

Yer ayırmak ve ayrıntılı bilgi için WhatsApp’ta: 07946376776 iletişim kurabilirsiniz…

 

Fieldseat / Kit@pEvi Cafe

665 High Road - Tottenham N17 8AD London

+44 20 8808 2525

http://www.fieldseat.co.uk/











Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan