latest

İstanbul Elsewhere’de Christmas ve yeni yıl rüzgârı esecek!

16 Aralık 2022

/ by Bisikletli Gazete

Tan Morgül ve Memet Ali Alabora’nın kurucusu olduğu İstanbulluluk projesi  İstanbul Elsewhere, yılbaşında tüm Londra’yı gazinoya davet ediyor. Xmas & New Year by Istanbul Elsewhere kapsamında Aralık ayı boyunca sürpriz hediyeler dağıtılacak ve Londra'nın ilk İstanbul tarzı gazinosu gerçekleştirilecek.

 


                                                                           

Tan Morgül ve Memet Ali Alabora’nın işlettiği online meyhane, Meyhane Elsewhere, Aralık ayı boyunca, yeni gather-in’de müdavimlerini ağırlamaya; Vakt-i Kainat serisi ile ehlikeyfi kainatın her yerindeki dostlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Yaklaşan yeni yıl nedeniyle Istanbul Elsewhere’in instagram hesabından sürpriz hediyeler dağıtılarak 31 Aralık’a kadar geri sayım yapılacak. Online meyhane; 31 Aralık günü ise Suat Eroğlu’nun eğlenceli sunumu, Harem of No One şovları, Djabbar Baba, The Odd Beats ve Didem Didor şarkılarından oluşan zengin bir programla müdavimlerini bir araya getirecek.

Xmas & New Year by Istanbul Elsewhere nedir?

Xmas & New Year by Istanbul Elsewhere, yılbaşına kadar geri sayım yaparak çeşitli hediyeler dağıtan, Xmas Meyhanesi ve Gazino gibi Londra’nın çeşitli yerlerinde konsept etkinlikler yapan ve online meyhane ile tüm kâinata Xmas ve yeni yıl coşkusunu yaşatmayı amaçlayan bir İstanbul Elsewhere projesidir.

Peki nasıl?

Londra’daki etkinlikler için İstanbul Elsewhere web sitesinde yer alan Xmas & New Year sayfasından biletleri satışa çıkarıyor, etkinliklere katılmak isteyenler online olarak gather-in’de yer ayırtıyor.

Gather-in nedir?

Gather-in arkadaşlarınızla birlikte online olarak sosyalleşebileceğiniz, kendi buluşmalarınızı yaratabileceğiniz, yeni arkadaşlıklar ve güzel tesadüflerle temas edebileceğiniz, diğer video konferans ortamlarına benzemeyen bir deneyim. Özü; insanları bir araya getirmeyi seven, sırf bunun için yazılım yaratan ve yetinmeyip bir de bu yazılım içine kendine has bir konsept yerleştiren bir ortam. Şimdi yenilenmiş sitesiyle müdavimlerini bekliyor.

 


Meyhaneler

Xmas Meyhanesi- 2 Aralık Cuma, UK 19:00 

Meyhane Elsewhere- 8 Aralık Perşembe TSI 21:00, UK 18:00 (online)

Meyhane Elsewhere- 15 Aralık Perşembe TSI 21:00, UK 18:00 (online)

Vakt-i Kainat-17 Aralık Cumartesi TSI 17:00 UK 14:00 (online)

Meyhane Elsewhere- 22 Aralık Perşembe TSI 21:00, UK 18:00 (online)

Meyhane Elsewhere- 29 Aralık Perşembe TSI 21:00, UK 18:00 (online)

New Year Gazinosu- 31 Aralık Cumartesi, UK 20:00

 

Online mekanlara yer ayırmak için: https://gatherin.life/ 

Londra’daki etkinliklere yer ayırmak için: https://www.istanbulelsewhere.com/en/xmas-new-year 

 


* Bu haber 16 Aralık 2022'de ilk defa Olay gazetesinde yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan