latest

Açık hava meyhanesi 23 Haziran’da Kuzey Londra'da

20 Haziran 2023

/ by Bisikletli Gazete

Tan Morgül ve Memet Ali Alabora’nın kurucusu olduğu online ve yüz yüze meyhane projesi olan "İstanbul Elsewhere", 23 Haziran, Cuma günü Kuzey Londra’da açık hava buluşmasını gerçekleştirecek.

 


Tan Morgül ve Memet Ali Alabora’nın kurucusu olduğu İstanbulluluk projesi İstanbul Elsewhere, Londra’nın çeşitli yerlerinde kurdukları yaratıcı konsept meyhanelerle, Londralı müdavimlerini ağırlamaya devam ediyor.

Istanbul Elsewhere müdavimleri bu sefer Kuzey Londra’da bir araya gelecek. Etkinliğe ilişkin tanıtım bülteninde şu ifadeler yer alıyor: “23 Haziran Cuma, Londra’nın ferah bir yaz akşamında Açık Hava Meyhanesi’nde buluşuyor ve kadehlerimizi yan yana gökyüzüne kaldırıyoruz. Bize iyi gelen kelimeleri hep birlikte topluyor, rakı şişelerimizin üstüne yazıyoruz. Gelin hep birlikte yıldızların altında Açık Hava Meyhanesi’nde buluşalım! Biz bizeyiz ve yine güzeliz! 23 Haziran’da yıldızların altında, Açık Hava Meyhanesi’ndeyiz.”

Açık hava meyhane etkinliğinde 2 kişi paylaşımlı fiyata; 5 meze, 1 ara sıcak, 1 ana sıcak, tatlı ve 35’lik Yeni Rakı dahil. Detaylar ve bilet almak için: https://www.istanbulelsewhere.com/acik-hava-meyhanesi

Tarih: 23 Haziran 2023, Cuma,

Saat: 19:00
Adres:  Bread & Butter, 7 Enfield Rd, London N1 5EN
Bilet:  £80

 

 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan