latest

Londra Bira Festivali 1-5 Ağustos tarihleri arasında Olympia’da

31 Temmuz 2023

/ by Bisikletli Gazete

1977’den bu yana düzenlenen Londra Bira Festivali, 1-5 Ağustos tarihleri arasında Olympia’da gerçekleştirilecek.

 


1977’den bu yana organize edilen ve 2012’den bu yana Viktorya dönemi mimarisinden izler taşıyan tarihi Olympia’da yapılan Londra Bira Festivali bu yıl 1-5 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Great British Beer Festival, adıyla düzenlenen etkinliğe bu yıl da binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Yüzlerce gönüllü ve profesyonelin çalıştığı festival süresince katılımcılar yüzlerce bira arasından sevdiklerini tatma ve yeni biralar keşfetme imkânı bulacak.

Festivalde ayrıca sunulan çok çeşitli içeceklerin yanı sıra, çeşitli sokak yemeklerinin ve atıştırmalıkların da tadını çıkarabilirsiniz. Öğleden sonraları ve akşamları canlı müzik etkinliklerinin olacağı festivalde, müzik organizasyonları için ayrıca bilet almaya gerek yok.



Publarda oynanan geleneksel oyunların da yer alacağı etkinlikte, biralar hakkında bilgilendirme yapılan stantlar da yer alacak. Bira Festivali’nde prestijli “Champion Beer of Britain” ödülünü alan bira markası da katılımcıların ve basının huzurunda açıklanacak.

Etkinlikte yer alacak olan bira uzmanları ise, İngiltere'nin en iyi biralarının nasıl yapıldığını zirai süreçten fıçılamaya kadar bütün aşamalarıyla katılımcılara bira tadımı programları eşliğinde anlatacaklar.

Festivalde, bira dışındaki içecekleri denemek isteyenler için şarap, cin ve kahve stantları da yer alacak.

Etkinliğe katılım için biletler aşağıdaki linkten genel katılım için 16 VIP katılım için ise 42 sterlinden satın alınabilir.

https://gbbf.org.uk/tickets

 

Tarih: 1 – 5 Ağustos

Yer: Olympia

Adres: Hammersmith Rd, London W14 8UX

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan