latest

Londra Bisiklet Kulübü’ne bir ödül daha

12 Ekim 2023

/ by Bisikletli Gazete

Gün geçmiyor ki Londra Bisiklet Kulübü’nün (LBK) çalışmaları bir ödüle daha layık görülmesin. LBK’nin kadınlara yönelik “Wellbeing Programı’nı” yaklaşık on aydır başarıyla koordine eden Menekşe Ayrılmaz, Enfield toplumuna yaptığı katkılardan dolayı “EVA Winner Innovation” ödülüne layık görüldü. Menekşe Ayrılmaz’a ödülü, düzenlenen törenle Enfield Belediye Başkanı Suna Hurman tarafından takdim edildi.

 


                                                                                        

 Londra Bisiklet Kulübü, toplumun en dinamik ve aktif sivil toplum örgütlerinden biri. Yaklaşık dört yıl önce kurulmasına rağmen bünyesine bisikletin yanı sıra sağlıklı yaşam aktivitelerini de dahil eden, yaptığı projelerle sadece Türkiyeli toplum üyelerine hitap etmeyip bulunduğu bölgede yaşayan tüm toplumlara kapılarını açan LBK geçtiğimiz günlerde yeni bir ödülün daha sahibi oldu.



Kadınları ve çocukları bisiklet sürmeye, spor yapmaya ve sağlıklı beslenmeye teşvik edici programlarıyla Enfield toplumuna yaptığı katkılarından dolayı LBK koordinatörü Menekşe Ayrılmaz “EVA Winner Innovation” ödülüne layık görüldü. Geçtiğimiz Perşembe günü, Londra Bisiklet Kulübü üyelerinin de katıldığı törenle, Menekşe Ayrılmaz ödülünü Enfield Belediye Başkanı Suna Hurman’ın elinden aldı.

Sevinçli haberi sosyal medyadan yayınladığı mesajla duyuran LBK ödül hakkında şu paylaşımda bulundu: “Menekşe Ayrılmaz, son 10 aydır kadınlara yönelik sağlık projemizi ustalıkla koordine ediyor, onları bisiklete binme, egzersiz yapma ve sağlıklı seçimler yapma konusunda teşvik ediyor. Menekşe'nin özverisi ve yenilikçiliği, Enfield'deki birçok kadının hayatında gerçek bir fark yarattı. Kadınların birlikte öğrenebilecekleri ve büyüyebilecekleri sıcak ve destekleyici bir ortam yarattı. Çalışmaları, topluluğumuzdaki kadınların sağlığını ve refahını iyileştirmeye yardımcı oldu ve bu ödüle layık görüldüğü için onunla gurur duyuyoruz.”

Londra Bisiklet Kulübü, iki yıl önce de Londra’nın en büyük bisiklet organizasyonu olan “London Cycling Campaign” tarafından “Growing Cycling” dalında birincilik ödülüne layık görülmüştü.

 

LBK’nin çalışmaları hakkında bilgi almak için:

Tel: 07917343007

E-posta: londoncyclingclubcic@gmail.com

 


* bu haber ilk defa 9 Ekim 2023 tarihinde, Olay gazetesinde yayınlanmıştır.

https://olaygazete.co.uk/turk-toplumu/londra-bisiklet-kulubune-bir-odul-daha-eva-winner-innovation.html

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan