latest

Ücretsiz profesyonel iş arama teknikleri eğitimi

23 Ekim 2023

/ by Bisikletli Gazete

Association of British Turkish Professionals, 26 Ekim, Perşembe akşamı Regent’s Üniversitesi’nde profesyonel iş arama teknikleri konusunda ücretsiz eğitim etkinliği gerçekleştiriyor. Eğitim, kariyer koçu ve iş arama uzmanı Elif Tunay tarafından verilecek.

 



 

Temelleri bu yıl atılan ve İngiltere’de bulunan profesyonellerin arasındaki iş birliğini artırmayı amaçlayan Association of British Turkish Professionals (İngiliz Türk Profesyoneller Derneği), 26 Ekim, Perşembe akşamı, Regent’s Park’ta bulunan Regent’s Üniversitesi’nin kampüsünde profesyonel iş arama teknikleri konusunda ücretsiz bir eğitim gerçekleştirecek.

Kariyer koçu ve iş arama uzmanı Elif Tunay tarafından gerçekleştirilecek eğitim 19:00 – 21:00 saatlerinde olmak üzere iki saat sürecek.

Eğitimde, katılımcıların istihdam edilebilirlik becerilerini artırmaya ve kendilerini iş piyasasında daha görünür ve cazip kılmalarına ilişkin bilgilendirme yapılacak. Bu çerçevede toplantı boyunca iyi bir CV nasıl hazırlanır, iş başvurusu sırasında tanıtım mektubu nasıl yazılır konularında uygulamalı eğitimler gerçekleştirilecek.

Eğitimi gerçekleştirecek olan İnsan Kaynakları Uzmanı Elif Tunay iş piyasasında fark yaratacak bir CV ile görünme konusunda şunları söylüyor: “Yıllar boyunca birçok CV'yi ve tanıtım mektubunu inceleyip birçok insanla röportaj yaptıktan sonra gördüklerim gerçekten üzücüydü! Birçok insan yeteneğe olmasına rağmen bunu nasıl ifade edeceğini ve pazarlayacağını bilemez durumda.”

Association of British Turkish Professionals’ın ücretsiz olarak düzenleyeceği bu eğitim iş arayanlara veya işinden memnun olmayanlara fark edilme şanslarını artırmak için bir fırsat sunuyor.

Eğitime ücretsiz kayıt yaptırmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz:


https://www.abtp.org.uk/event-details-registration/boost-up-your-job-hunting-skills-cv-cover-letter-linkedin-profile-1

 

Tarih:            26 Ekim 2023, Perşembe

Saat:            19:00 – 21:00

Yer:              Regent’s University, Herringham Hall,

Adres:          Inner Cir, London NW1 4NS, UK

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan