latest

Ahmet Aslan konseri 4 Kasım'da Round Chapel’da

01 Kasım 2023

/ by Bisikletli Gazete

Anadolu müziğini Batı enstrümanlarıyla yorumlayan ve özgün tarzıyla büyük beğeni toplayan Ahmet Aslan, 4 Kasım Cumartesi akşamı Round Chapel’da konser verecek.

 


Türkçe, Kürtçe ve Zazaca eserleri kendine has yorumuyla büyük bir başarıyla seslendiren müzisyen Ahmet Aslan, uzun bir aradan sonra Londra'da ilk solo konserini vermeye hazırlanıyor.

Hackney’de bulunan Round Chapel’de 4 Kasım, Cumartesi akşamı, saat 19:00’da başlayacak olan konser Stoke Newington’da yer alan DB Music London tarafından organize ediliyor.

Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla yorumlayan ve özgün tarzıyla büyük beğeni toplayan, albümleri en çok satanlar listesine giren Aslan, birçok önemli film ve televizyon dizisinin de müziklerini yapmasıyla tanınıyor.

Konserin biletlerini 25 poundtan aşağıdaki linkten temin edilebilir:  https://www.eventbrite.co.uk/e/ahmet-aslan-live-at-the-round-chapel-tickets-721323406727

 

AHMET ASLAN KİMDİR?

1971 yılında Dersim’de dünyaya gelen Ahmet Aslan, 1993 - 1996 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı'nda eğitim gördü. 1996'dan beri Almanya'da yaşamını sürdüren Aslan’ın, 2003 yılında “Va u Waxt (Rüzgar ve Zaman)” adlı ilk solo albümünü yayınladı. İlk albümüyle dikkat çeken müzisyen, ardından 2008 yılında “Veyve Milaketu (Meleklerin Dansı)” isimli yeni albümü ile müzikseverlerin karşısında çıktı. 2008-2012 yılları arasında Dünya Müziği üzerine eğitim gördü. Eğitimin ardından Codarts University for the Arts (Rotterdam Dünya Müzik Akademisi) adlı okulda, lisans düzeyinde tamamladı.

 

 

Tarih:           4 Kasım 2023

Saat:            19:00

Yer:              Round Chapel

Adres:          1D Glenarm Road London E5 0LY

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan