latest

Kasım’da Aşk Başkadır! Londra’da Aşk Masalları 18 Kasım’da!

15 Kasım 2023

/ by Bisikletli Gazete

Hikâye anlatıcısı Eda Bayraktar tarafından gerçekleştirilen “Büyüklere Masallar", 18 Kasım, Cumartesi günü, Fieldseat Organic Stage’te “Aşk Masalları konseptiyle” Londra’da yeniden seyirciyle buluşuyor.

 


“Masallar çocuklara uyumaları, yetişkinlere uyanmaları için anlatılır” sözünden yola çıkan, hikâyeleştirme danışmanı ve hikâye anlatıcısı Eda Bayraktar, büyüklere masallar anlatarak onları nostaljik bir yolculuğa çıkarmak için kolları sıvadı. Etkinliği doğduğu topraklardan uzakta, mücadele ruhunu kaybetmeden üretmeye devam eden tüm göçmenlere adıyor.

Geçtiğimiz aylarda katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaşan etkinlik her ay farklı kültürlerden mit, masal ve hikâyeleri Londra’daki izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Hikâye Anlatıcısı Eda Bayraktar eşliğinde, farklı temalarda düzenlenen etkinliğin bu ayki teması: Aşk.  ”Kasımda Aşk Başkadır” konsepti ile  yola çıkılarak hazırlanan etkinlikte, bu ay dünyanın farklı yerlerinden aşk  temalı hikâyeler anlatılacak.

Sanat, masal, müzik, şiir, oyun, sohbetin iç içe geçtiği etkinlik, yeni katılımcılarla birlikte her geçen gün büyümeye devam geliyor. Etkinliğe katılanlar sadece masal ve hikâyeler dinlemekle kalmıyor aynı zamanda interaktif oyunlar eşliğinde nasıl hikâye kurgulayıp anlatacaklarını da öğreniyor.

Eda Bayraktar

Storytelling Academy Kurucu ortağı ve hikâye anlatıcısı Eda Bayraktar bu özel yolculuğa Londra’da yaşayan, başka dünyaları hayal etmeye ve yaratmaya cesaret eden tüm hikâye severleri davetli olduğunu kaydetti. Ayrıca Londra Kitap Şenliği programı kapsamında düzenlenen etkinlik kültür sanat dünyasından da pek çok kişiyi ağırlayacak.

18 Kasım Cumartesi akşamı, Fieldseat Organic Stage’de yapılacak olan etkinliğe katılmak için https://BUYUKLEREMASALLARKASIM.eventbrite.co.uk   adresinden rezervasyon yaptırmak gerekiyor.

 

 

Etkinlik Künyesi: 

Büyüklere Masallar

Organizasyon: Storytelling Academy

Anlatıcı: Eda Bayraktar

Tarih: 18 Kasım 23 Cumartesi, Saat 19:30

Mekan: Fieldseat Organic Stage, 665 High Rd, London N17 8AD

Bilet Rezervasyon: https://BUYUKLEREMASALLARKASIM.eventbrite.co.uk

 

 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan