latest

Fieldseat Kit@pEvi’nde “Türkiye’de kitap yayımlamak” başlıklı söyleşi

29 Nisan 2024

/ by Bisikletli Gazete

Birgün Gazetesi yazarı Semiha Durak ve Hümanist Kitap’ın kurucusu Menekşe Polatcan Serbest’in katılımıyla, Fieldseat Kit@pEvi’nde 4 Mayıs Cumartesi saat 17.00’de “Türkiye’de Kitap Yayımlamak” konulu bir söyleşi gerçekleştirilecek.

 


Hümanist Kitap, farklı ülkelerden yazarların kitaplarının Türkçe’ye çevirisini, basım ve dağıtımını gerçekleştiriyor. Aynı zamanda da Türkiye’den yazarların yurt dışına açılması ve aynı şekilde yurt dışında yazarların da Türkiye’de eserleriyle daha geniş kitlelere hitap etmesi üzerine çalışıyor.

Geçen yıl SolKültür Yayınları’ndan ilk eseri Yarının Kayıp Şarkısı yayımlanan yazar Semiha Durak’ın Menekşe Polatcan Serbest’e yönelteceği soruların ışığında, söyleşiye katılacak dinleyiciler kitap yayınlanma süreci, yazarlar açısından dikkat edilmesi gerekenler, Türkiye’deki dağıtım ağları ve sektörün genel durumu üzerine bilgi edinme şansına sahip olacaklar.

Katılımın ücretsiz olduğu söyleşi 4 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de Fieldseat Kit@pEvi’nde gerçekleşecek.

Hümanist Kitap Hakkında:

Hümanist Kitap, 2008 yılından bu yana kurgu dışı yoğun olmak üzere 200’e yakın eser yayımlamış; Azerbaycan, İngiltere, Türkiye ve Almanya’da kitap fuarları ve çeşitli etkinliklerde yazar ve eserlerini temsil etmiş bir yayınevidir. Platin Dergisi ve Ekonomim Dergisi gibi önemli basın kuruluşlarının kitap ödüllerinde 7 eseriyle ödül kazanmış olan Hümanist Kitap’ın İstanbul, Kozyatağı’nda 200 m2 bir kitabevi de bulunmaktadır.

Tarih: 4 Mayıs 2024, Cumartesi

Saat: 17:00

Yer:   Fieldseat Kit@pEvi

Adres:  665 High Rd, London N17 8AD

 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan