latest

Londra Bisiklet Kulubü’ne “bisikletçiliği geliştirenler” dalında birincilik ödülü

20 Ekim 2021

/ by Bisikletli Gazete

Çalışmalarına 2019’da başlayan ve kısa sürede birçok önemli etkinlik, eğitim çalışması ve bisiklet turuna imza atan Londra Bisiklet Kulübü, “London Cycling Campaign” tarafından düzenlenen törende “Growing Cycling” dalında birincilik ödülünü aldı.

 


 

Londra Bisiklet Kulübü, kısa süre önce kurulmasına ve COVID – 19 koşullarında faaliyetlerine sürdürmesine rağmen birçok alanda önemli etkinliklere imza attı. Britanya Alevi Federasyonu’nun (BAF) yerleşkesinde  çocuk ve kadınlara yönelik ücretsiz bisiklet eğitimlerinin yanı sıra bisiklet tamiri ve bakımı hizmetleri veren, kültürel ve sanatsal temalarla süslediği bisiklet turlarıyla her yaşa, her kesime hitap eden Londra Bisiklet Kulübü, London Cycling Campaign tarafından “bisikletçiliği geliştirenler” dalında birincilikle ödüllendirildi. 

London Cycling Campaign, Londra’da bisikletli ilgili çalışmalar yapan en önemli sivil toplum örgütlerinden biri. 1978 yılında kurulan, Londra’nın 33 ilçesinde 10 binden fazla aktif üyesi bulunan London Cycling Campaign, bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla düzenlendiği kampanyalarla tanınıyor.

On bir adayın çalışmalarının değerlendirildiği “Growing Cycling” alanında birincilik ödülünü almaya hak kazanan Londra Bisiklet Kulübü’nü Bisikletli Gazete olarak tebrik ediyoruz.










👉Ödül törenini izlemek için tıklayın


Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan