latest

Karsu'nun Londra konseri 14 Mart’ta 02Indigo sahnesinde

11 Mart 2022

/ by Bisikletli Gazete

Şarkıcı Karsu, 14 Mart Pazartesi günü, Greenwich’de bulunan 02Indigo sahnesinde düzenlenecek konserle hayranlarıyla bir araya gelecek.





 Müziğinde caz, blues, funk ve etnik ritimlere yer veren, aynı zamanda  piyanist, besteci, aranjör ve söz yazarı yönleriyle de tanınan Karsu Londra’ya konser için geliyor

Karsu’nun müzik macerası Amsterdam’da ailesinin restoranında garson olarak çalışırken buradaki piyanoyu çalıp şarkı söylemesiyle başlıyor. Karsu’nun yeteneği, on yedi yaşındayken, belgeselci Mercedes Stalenhoef’un ilgisini çeker ve hayatı belgesele konu olur. New York’ta Carnegie Hall’da konsere davet edilmesiyle, Hollanda medyasında çok konuşulur ve birçok eleştirmen tarafından olumlu yorumlar alır.

İstanbul Zorlu PSM, Ankara Caz Festivali, Alanya Caz Festivali ve Akbank Caz Festivali gibi organizasyonlarda birçok konser veren Karsu, 2014-2015 yılları arasında “From New York to Istanbul” adında bir dünya turnesine çıkar ve 2018 yılında, Karsu Plays Atlantic Records adlı projesiyle 40'tan fazla salonda sahne alır.

Birçok albümü ve single çalışması bulunan Karsu’nun son çalışması 2021 yılında yaptığı ‘Sonunda’ teklisidir.

Londra'da ilk kez 2018’de Cadogan Hall’de sahne alan Karsu konserinin biletleri günler önceden tükenmişti.

Şimdi yoğun istek üzerine tekrar Londra’da bu defa 02Indigo’da sahne alacak olan sanatçının bu sefer de yoğun ilgi bekleniyor  

Konser bileti için; Diva Events 07599 969999–07949 063154 numaralı telefonlardan iletişim kurulabilir

 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan