latest

Ankara Anlaşmalıların mağduriyeti panelde konuşulacak: “Home Office kaynaklı gecikmelerin yaşam ve iş üzerindeki etkisi”

18 Temmuz 2022

/ by Bisikletli Gazete

 Ankara Anlaşmalıların Home Office kaynaklı yaşadıkları mağduriyet 19 Temmuz’da, The Boothroyd Room, Portcullis House’ta, 17:00 – 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan panelde tartışılacak.

 


İngiltere özellikle son beş yılda Türkiye’den yoğun göç akınına sahne oluyor. Ankara Anlaşması başvuruları 31 Aralık 2020’de sona erdi. Ancak Ankara Anlaşmalıların vize uzatma başvurularında yaşadıkları gecikmeler devam ediyor. Özellikle Covid -19 döneminde yapılan başvuranların bir kısmı üzerinden aylar geçmesine rağmen halen sonuçlanmadı. Vize sonuçlarının gecikmesi ise Ankara Anlaşmalıların hem özel hayatını hem de iş hayatını olumsuz yönde etkiliyor.

Centre for Turkish Stuties (CEFTUS) ve neHaber tarafından düzenlenecek olan panelde Home Office kaynaklı gecikmelerin Ankara Anlaşmalıların özel hayatını ve iş hayatını nasıl etkilediği tartışılacak.

19 Temmuz’da, The Boothroyd Room, Portcullis House’ta, 17:00 – 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan ve İşçi Partisi milletvekili İşçi Partisi Christian Wakeford’ın yöneteceği panelin konuşmacıları Home Office gölge bakanı Stephen Kinnock, Girişimci Ali Rıza Arslan, The Independent Sosyal İlişkiler muhabiri May Bulman, Migrants’ Rights Network Ceo’su Fizza Qureshi, Dialogue Hub’ın kurucusu Hakan Elbir olacak.

 

📆Tarih: 19 Temmuz

⏰Saat: 17:00 – 19:00

📌Adres: Boothroyd Odası, Portcullis Evi, 1 Victoria Seti, SW1A 2JR

https://ceftus.org & https://nehaber.co.uk/enjoy ortaklığında düzenlenen etkinlik

https://penriths.com & www.qualegal.uk'den katkılar

 https://tinyurl.com/y4h3ksm4

 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan