latest

Hoş Seda’dan yeni yılın ilk konseri: “Gelenekten geleceğe”

04 Şubat 2023

/ by Bisikletli Gazete


Hoş Seda Klasik Türk Müziği Korosu, 4 Şubat, Cumartesi akşamı St. James’ Kilisesi’nde vereceği “Gelenekten geleceği” başlıklı Klasik Türk Sanat Müziği konseriyle dinleyicileriyle buluşuyor.


 


2013’te Dilek Altunkaş, Neriman Yahşi ve Bilgen Tuncay tarafından Türk sanat müziği korosu olarak kurulan ardından çalışmalarını Hoş Seda Kültür ve Sanat Merkezi çatısı altında sürdüren Hoş Seda Klasik Türk Müziği Korosu yeni yılın ilk konserini 4 Şubat 2023, Cumartesi akşamı saat 19:00’da Islington’da bulunan St James’ Kilisesi’nde verecek.

“Gelenekten geleceğe” adını taşıyan konser, klasik Türk musikisinin çeşitli formlarında 30’a yakın bestesi bulunan şef Levent Gürbüz’ün yönetiminde ve Melek Yalçın’ın sunumuyla gerçekleşecek. Yaklaşık üç saat sürmesi planlanan konserin biletleri 22 sterlinden eventbrite üzerinden satışa sunulmuş durumda.

Türkiye’den İTÜ Türk Musikisi mezunu kanun sanatçısı Nurullah Ejder ve Berlin’den ud sanatçısı Ayberk Coşkun’un da eşlik edeceği konserde Hoş Seda Klasik Türk Müziği korusu, klasik eserlerden günümüze uzanan zengin bir repertuarla birbirinden değerli eserleri seslendirecek.

Hoş Seda Klasik Müziği Korosu’nun kurucusu ve emektarı Dilek Altunkaş, konsere ilişkin olarak: “Tüm müzikseverleri 4 Şubat’taki konserimize bekliyoruz. Hoş Seda Klasik Türk Müziği Korosu olarak şefimiz Levent Gürbüz yönetiminde yeni yılın bu ilk konserinde sizlerle buluşacak olmanın heyecanı içindeyiz. Tüm müzikseverleri “Gelenekten geleceğe” temalı konserimize bekliyoruz” dedi.  

 

Tarih: 4 Şubat 2023, Cumartesi

Saat: 19:00 (kapı açılış saati: 18:15)

Yer: St. James Kilisesi, Prebend St, London N1 8PH

Biletler: internetten https://www.eventbrite.com/e/gelenekten-gelecege-tickets-504341628387?aff=ebdssbdestsearch&keep_tld=1 adresinden ve Dalston’da bulunan Hackney Cypriot Association’dan temin edilebilir.

İletişim: 07568441357




* Bu haber ilk defa 9 Ocak 2023 tarihinde Olay gazetesinde yayınlanmıştır. 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan