latest

Müfit Can Saçıntı “İtiraz Ediyorum” ile Londra’da

25 Ocak 2023

/ by Bisikletli Gazete

Müfit Can Saçıntı, tek kişilik oyunu “İtiraz Ediyorum” ile 5 Şubat, Pazar akşamı Millfield Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak.

 


Mandıra Filozofu filmiyle tanınan Müfit Can Saçıntı, filmlerindeki iğneleyici kapitalizm eleştirisini kendi yazdığı “İtiraz Ediyorum” adlı gösterisinde de sürdürüyor. Sanatçı, evlilikten, eğitim sistemine, çalışma hayatından reklamlara, iş kazalarından hastanelere kadar pek çok konuyu mizahi bir dille ele alan tek kişilik oyunuyla 5 Şubat Pazar akşamı, saat 18:00’de Edmonton’da yer alan Millfield Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak. İki perdeden oluşan ve 110 dakika süren oyun Gorki House tarafından organize ediliyor.

Müfit Can Saçıntı, senaryo yazarlığına 1990’lı yıllarda “Olacak O Kadar” ile başladı. Levent Kırca ile on yıl boyunca çalışan sanatçı 1996’da Kanal 6’da, 2002’de de Kanaltürk’te “Aranan Adam” adında bir program yaptı. Çocuklar Duymasın dizisindeki Mandıra Filozofu Mustafa Ali karakteriyle tanınan oyuncu, bu karaktere çektiği filmlerle geniş kitlelerce tanındı. Müfit Can Saçıntı aynı zamanda Seksenler dizisinin yönetmenliğini de yaptı.

Oyunun biletleri Gorki House’tan ve £25’dan başlayan fiyatlarla aşağıdaki linkten temin edilebilir.

https://www.millfieldtheatre.co.uk/whats-on/lafini-esirgemeyenler/

 

Tarih: 5 Şubat 2022, Pazar

Saat: 18:00

Yer: Millfield Theatre

Adres: Silver Street, Edmonton, N18 1PJ

 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan