latest

Sanatçılar depremzedelerle dayanışmak için Royal Albert Hall'da bir araya geliyor

20 Mart 2023

/ by Bisikletli Gazete

 Marcus Mumford, Anna Calvi, Hozier ve daha pek çok ünlü sanatçı, Türkiye ve Suriye depreminden etkilenenlerle dayanışmak için 15 Nisan, Cumartesi akşamı Royal Albert Hall’da sahne alacak.

 

                                               


                                           

Türkiye ve Suriye’de yaşanan deprem felaketinden etkilenenlerin yaralarını sarmak için çeşitli yardım etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor. 15 Nisan, Cumartesi akşamı, Sounds of Solidarity ve Communion işbirliğiyle, Londra’nın en görkemli konser salonlarından biri olan Royal Albert Hall’da birçok sanatçının katılımıyla büyük bir konser etkinliği düzenleniyor.

UNHCR - Birleşmiş Milletler  Mülteciler Yüksek Komisyonu İyi Niyet Elçisi Gugu Mbatha-Raw’ın onur konuğu olarak katılacağı konseri; yayıncı, müzisyen ve aktör Jumoké Fashola ve Türkiye’li ünlü aktör Halit Ergenç sunacak. Korserde elde edilen gelir War Child ve Turkey Mozaic Foundation'na bağışlanacak ve bu kurumlar aracılığıyla Türkiye ve Suriye depremlerine ilişkin başlatılan yardım kampanyalarına ve yerel STK’lara ulaştırılacak.

Bu özel yardım konserinde; Marcus Mumford, Hozier ve Anna Calvi gibi birçok ünlü isim konser verecek. Oyuncu Olivia Colman ve komedyen Omid Djalili'nin konuk olarak yer alacağı etkinlikte; Çiğdem Aslan, Djanan Turan, Erdal Yapıcı, Maya Youssef, Suna Alan, Levent Canen, Tahir Palalı, Serkan Çakmak ve Suat Karakuş gibi müzisyenlerden oluşan Solidarity Ensemble da ilk kez sahne alacak. Türkiye ve Suriye'den Türk, Kürt, Arap ve Alevi müzisyenlerin oluşturduğu Solidarity Ensemble, Anadolu ezgilerini Anadolu’nun çeşitli dillerinde seslendirecek.

İrlandalı yıldız Dermot Kennedy, Nilüfer Yanya ve James Bay canlı performanslarıyla bu özel akşamın müzikal programını tamamlayacaklar.

Communion Music ve Sounds of Solidarity tarafından düzenlenen etkinliğin biletlerine, https://www.royalalberthall.com/tickets/events/2023/a-fundraiser-for/ veya https://www.communionmusic.co.uk/ adreslerinden ulaşılabilir.


 

Tarih: 15 Nisan 2023, Cumartesi

Saat: 18:30

Yer: Royal Albert Hall

Adres: Kensington Gore, South Kensington, SW7 2AP

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan