latest

Bisiklet Film Festivali 19-20 Temmuz'da Londra Rio Sineması'nda

14 Temmuz 2023

/ by Bisikletli Gazete

Bisiklet Film Festivali, film uzmanlarından hevesli bisikletçilere kadar geniş bir izleyici kitlesine hitap edecek dört uluslararası kısa film programıyla 19-20 Temmuz tarihlerinde Rio Sineması’nda gerçekleştirilecek.  

 


                                                                                     

 

İlk olarak New York'ta başlayan BFF, dünya çapında 100 şehirde bir milyondan fazla kişiden oluşan bir kitleye yayıldı. Küratörlüğünü üstlendiği belgeseller, anlatılar, animasyonlar, ödüllü yönetmenlerin filmleriyle Bisiklet Film Festivali (BFF), 23ncü yılını Londra’da sanat, film ve müzik dolu zengin bir programla kutluyor.

BFF Londra, 4 kısa film programıyla, birçok ülkeden 35'ten fazla film ve film yapımcısına ev sahipliği yapacak.

Festival 19 Temmuz Çarşamba günü saat 19:00’da kısa filmlerle başlayacak. Bu bölümde izleyiciler; dağ bisikleti, bisiklet paketleme ve ultra dayanıklılık bisikleti gibi konuları içeren dünya çapında bir yolculuğa çıkacak.

Aynı gün saat 21:00’de “Cycle Sport” başlığıyla Rapha ev sahipliğinde düzenlenecek olan bölümde ise Kadınlar Paris Roubaix yarışından Doğu Afrika'daki yarışlara kadar bisiklet sporuna ilişkin gösterimler yer alacak.  

Festival 20 Temmuz Perşembe günü de 19:00’da “Cinematic” ve 21:00’de ise “Urban Bike”  programları adı altında; anlatı, belgesel, müzikal, animasyonlarla devam edecek.

Vale bisiklet park hizmetinin sağlanacağı festivalde, tüm etkinliklere katılım ücreti £35 iken bireysel film programının biletleri ise £15’tan aşağıdaki linkten temin edilebilir.

 

https://www.tickettailor.com/events/bicyclefilmfestival/936568

 

Tarih: 19-20 Temmuz

Yer: Rio Cinema

Adres: 107 Kingsland High St, London E8 2PB

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan