latest

Sistine Chapel London Sanatevi 1 Eylül’de açılıyor

21 Ağustos 2023

/ by Bisikletli Gazete

Kurucuları arasında Veysel Baba namıyla bilinen Veysel Yıldırım’ın da olduğu Sistine Chapel London ve Veysel Baba Sanatevi 1 Eylül Cuma günü yenilenmiş haliyle sanatseverlere kapılarını açıyor.

 


                                                                                                

 

Londra içinde on binden fazla sanat eserinin yer aldığı yeni bir sanatevine kavuşuyor. Kurucuları arasında Veysel Baba olarak bilinen Veysel Yıldırım’ın da yer aldığı Sistine Chapel London ve Veysel Baba Sanatevi, 1 Eylül  Cuma günü yenilenmiş haliyle sanatseverleri ağırlamaya hazırlanıyor. Sanatevi 1 Eylü Cuma gününden itibaren şimdilik hafta sonları sabah 10:00 akşam 17:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Bugüne kadar 15 bin kişinin ziyaret ettiği sanatevinde on bini aşkın eserin bulunması bir rekor kabul ediliyor ve sanatevi bu konuda Guinness Rekorlar Kitabı’na girmek için başvuruda bulunmaya hazırlanıyor.  



Veysel Baba, sanatevinin açılışına ilişkin olarak şunları söyledi: “Neredeyse otuz yıldır bir bir toplamış olduğum bu çok değerli koleksiyonun sanatsever insanlarımız tarafından görülmesini çok arzu ediyorum. Büyük emeklerle hazırladığımız sanatevimiz içindeki zengin koleksiyonla adeta bir sanat müzesine dönüştü. Biz de en ince ayrıntısına ve gizemli noktalarına kadar tasarladığımız bu zenginliği siz değerli dostlarımız ve sanatseverlerle paylaşmak istedik, artık sanatla dolu böyle bir mekanı sanatseverlerden uzak tutamazdık. Çünkü gerçek sanat toplum içindir ve paylaşıldıkça güzelleşir...Sizleri Londra'nın sırlar ve gizemlerle dolu Shoreditch Parkı'nın hemen yanındaki Kinder House adlı yorgun binanın 8 numaralı dairesindeki sanatevimize bekliyoruz.”

 

Tarih: 1 Eylül 2023, Cuma

Saat: 10:00 – 17:00

Yer: Sistine Chapel London

Adres: Flat 8 Kinder House, Cranston Estate London N1 5EJ

Telefon: 020 76 83 04 81

 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan