latest

Londralı genç ressam Cem Arda’nın eserleri Zürih’te sergilendi

12 Eylül 2023

/ by Bisikletli Gazete

Londra'da doğup büyüyen genç ressam Cem Arda, Londra ve İstanbul'da açtığı kişisel sergilerden sonra Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde açtığı sergilerle sanat camiasında adını duyurmayı başardı.

 


                                                                                      

Londra'da doğup büyüyen ve Middlesex University'de Güzel Sanatlar Bölümünden 2021'de mezun olan genç sanatçı Cem Arda, son sergisini 6-10 Eylül tarihleri arasında İsviçre’nin Zürih kentinde açtı.

Daha önce İngiltere'de çeşitli karma sergilerde eserleri sergilenen sanatçı, İlayda Uzunarslan küratörlüğünde “Soul” adını taşıyan ilk kişisel resim sergisini, geçtiğimiz mayısta Mayfair GalleryMarquess'de açmıştı.

Verimli bir yıl geçiren Cem Arda’nın, ikinci kişisel resim sergisini ise Ağustos ayında İstanbul'da yine İlayda Uzunarslan küratörlüğünde Kalamış Fulart Gallery'de sanat severlerin beğenisine sundu.

Uluslararası galerilerden de özel davetler alan sanatçı, İtalya'da katılmış olduğu bir karma sergide jüri özel ödülünü kazandı ve gelecekteki sergileri için özel davetiye aldı.

6-10 Eylül tarihlerinde İsviçre'nin en önemli sanat projelerinden biri olan ArtBox Project Zurich'de eserlerini sergileyen Cem Arda resim çalışmalarına Londra'daki atölyesinde devam ediyor. 




 https://gallerymarquess.com/


Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan