latest

Barbaros Şansal “Terzi Yamağı Konuşuyor – Burda Olmaz” ile 6 Kasım'da, Londra'da sahnede

01 Kasım 2023

/ by Bisikletli Gazete

Ünlü modacı Barbaros Şansal, tek kişilik oyunu “Terzi Yamağı Konuşuyor – Burda Olmaz” ile 6 Kasım akşamı, Criterion Theatre’da depremzedeler yararına sahne alacak.

 

                                                                                    

 


 

Modacılığının yanı sıra aykırı kişiliğiyle de bilinen Barbaros Şansal, Türkiye’de büyük ilgi gören ve kapalı gişe sahnelenen “Terzi Yamağı Konuşuyor – Burda Olmaz” ile Londra’da sevenlerinin karşısına çıkıyor.   

6 Kasım, Pazartesi akşamı, saat 19:30’da, Piccadily’de bulunan, 1870’de inşa edilen, 588 kişilik tarihi Criterion Tiyatrosu’nda sahnelenecek olan tek kişilik gösterinin tüm geliri 6 Şubat depreminden zarar görenlere bağışlanacak.

Şansal, yaklaşık 100 dakika süren “Burda Olmaz”da gerçek hayatta olmaması gereken şeylerin nasıl başına geldiğini ironik bir dille anlatıyor. Türkiye siyasetine ve moda dünyasının gerçek yüzüne ilişkin dokundurmaların da yer aldığı oyunda Barbaros Şansal iğneleyici dilini mizahi bir üslupla ortaya koyuyor.

Yüksek öğrenimini Londra’da tamamlayan ünlü modacı, LGBT hakları savunuculuğu ve savaş karşıtı kişiliğiyle de biliniyor. Şansal daha önce Habertürk'te “Toplu İğne”,  Skytürk'te ise “Çengel İğne” adlı programları yapmıştı.

3. Sınıf Hamur Kağıda Matbaa Mürekkebi Hayatlar, Prova Odası, Makam Odası isimleriyle üç kitap yazan Şansal, Matthew Frederick ve Alfredo Cabrera’nın “Moda Okulunda Öğrendiğim 101 Şey” isimli kitabı da Türkçeye çevirmişti.

Burda Olmaz’ın biletleri £ 20 - £75 arasında değişen fiyatlarla aşağıdaki linkten temin edilebilir.

https://www.criterion-theatre.co.uk/fundraisingeveninginaidofearthquakevictimsinturkey?eventid=9201&eventinstanceid=41601#1

 

Tarih: 6 Kasım 2023

Saat: 19:30

Yer: Criterion Theatre

Adres: 218-223 Piccadilly, St. James's, London W1J 9HR

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan