latest

Feride Morçay’ın rol aldığı “Mausoom” adlı film Raindance Film Festivali’nde

29 Ekim 2023

/ by Bisikletli Gazete

Londra’da yaşayan Türk oyuncu Feride Morçay’ın da rol aldığı “Mausoom” adlı filmin galası 25 Ekim’de Londra Waldorf Hilton otelde gerçekleştirildi. Filmin premiere’i ise 2 Kasım’da Raindance Film Festivali’nde gerçekleştirilecek.

 

                                           


                                                   

 


Türk oyuncu Feride Morçay’ın yardımcı kadın oyuncu rolüyle yer aldığı, Reesha Shareef’in yazdığı ve yönettiği drama türündeki kısa film “Mausoom” için 25 Ekim, Çarşamba akşamı Londra Waldorf Hilton otelde “Orange Carpet” yapıldı. Filmin premieri ise 2 Kasım’da Raindance Film Festivali’nde gerçekleştirilecek.


Filmin afişi


Haksız yere hapsedilen bir adamın gerçek hikâyesine dayan “Mausoom” yönetmen Reesha Shareef’in farklı teknikler kullandığı, soyut geri dönüşlerden yararlandığı zaman zaman renkli, zaman zaman da siyah beyaz ilerleyen bir film.

Tecrit edilmiş bir adamın, kız kardeşinin kaçırılmasındaki rolünün suçluluğuyla boğuşmasını ve zihinsel çözülmesini konu alan filmde, filmin ana karakteri Mausoom’u oyuncu Josef Mizzi oynarken, yardımcı kadın oyuncu olarak Feride Morçay ise genç avukat rolüyle karşımıza çıkıyor.

 

https://www.imdb.com/title/tt29370269/?ref_=ext_shr_wts


Feride Morçay (Fotoğraf: David Fisher)


 

 

 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan