latest

“Mağdur olan Ankara Anlaşmalılar bölge milletvekillerine mail atsın”

03 Mart 2022

/ by Bisikletli Gazete

Aylardır vize uzatma başvurularının sonucunu alamayan Ankara Anlaşmalıların yaşadıkları mağduriyet gündemde kalmaya devam ediyor. İşçi Partisi, Kuzey Enfield milletvekeli Feryal Clark, British Yaşam TV’den Ergin Balabeyoğlu’na verdiği röportajda İçişleri Bakanlığı yetkilileriyle konuyu tekrar görüşmeyi umduğunu belirtti.

 


British Yaşam TV’den Ergin Balabeyoğlu’na mağdur Ankara Anlaşmalılara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Feryal Clark, bu durumu İçişleri Bakanlığı’na ilk defa ilettiğinde bakanın durum ciddiyetini anlamadığını ancak kendisine gelen yüzlerce mailin ardından bakana 630 dosya gönderdiğini dile getirdi.

Mağduriyet yaşayan kişi sayısının binlerce kişi olduğunu belirten Clark, “İçişleri Bakanlığı durumu değerlendirmek için süre istiyor. Bu sürenin sonunda da cevap alamazsak durumu parlamentoda tekrar gündeme getireceğiz. Burada teknik bir sorun mu var, yoksa bir karar değişikliği mi var? Eğer bir karar değişikliği varsa bunu bildirmeleri gerekiyor. Benim amacım bunu sonuçlandırmak” dedi.  



Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan