latest

“Bir Baba Hamlet” Londra’da seyirciyle buluşuyor

22 Kasım 2022

/ by Bisikletli Gazete

Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun birlikte oynadıkları, Sebastian Seidel’ın yazdığı ve Yücel Erten’in Türkçeye çevirdiği “Bir Baba Hamlet” adlı oyun 11 Aralık 2022, Pazar akşamı Indigo at the O2 sahnesinde seyirciyle buluşacak.

 


                                                                                        

Londra, müzikte olduğu kadar tiyatro alanında da Türkiyeli toplum üyeleri bakımından son derece canlı ve hareketli bir dönemden geçiyor. Son dönem göçlerle birlikte toplum içinde tiyatro topluluklarının sayısı artarken Türkiye’den de önemli oyuncular ve oyunlar peş peşe Londra’ya geliyor.  İşte bu oyunlardan biri de “Bir Baba Hamlet”. Muhalif duruşuyla tanınan oyuncu Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun birlikte rol aldıkları oyun, 11 Aralık 2022, Pazar akşamı O2 Arena sahnesinde tiyatro severlerle buluşacak.

“Baba Sahne” oyuncuları tarafından sahnelenecek olan oyun iki saat sürüyor ve iki perdeden oluşuyor. Komedi tarzında olan oyuna ilişkin yapılan bilgilendirme ise şu şekilde: “Sebastian Seidel'in komik olanın tadını çıkaran özgün metni, Yücel Erten'in usta işi çevirisi ve Baba Sahne'nin babacan yorumuyla bu toprakların tiyatro geleneğine de göz kırpan "Bir Baba Hamlet", tiyatro yapma aşkının baş döndürücü güzelliği ile aptallaştırıcı büyüsüne ayna tutuyor. ‘Ha unutmadan, çürümüş bir şeyler var Danimarka Krallığı'nda!’”

Oyunun biletleri £30’dan başlayan fiyatlarla aşağıdaki linkten temin edilebilir.

https://www.theo2.co.uk/events/detail/bir-baba-hamlet

 

Tarih: 11 Aralık 2022, Pazar

Saat: 20:00 (Kapı açılış 18:30)

Yer: Indigo at The O2

Adres: Millennium Way Peninsula Square, SE10 0AX

 

* Bu haber ilk defa 13 Ekim 2022 tarihinde Olay gazetesinde yayınlanmıştır. 

“Bir Baba Hamlet” Londra’da seyirciyle buluşuyor | Olay Gazetesi Turkish Newspaper in London

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan