latest

Gik-Der Yeşil Sol Parti gönüllüleri seçim çalışmalarını planladı

17 Nisan 2023

/ by Bisikletli Gazete


Londra’da faaliyetlerini yürüten GIK-DER, 14 Mayıs seçimleri için gönüllü ekibi oluşturdu.  Gik-Der Yeşil Sol Parti gönüllüleri dün bir araya gelerek seçim sürecini planladı.

 


Göçmen İşçiler Kültür Derneği, 14 Mayıs seçimleri için yürüttüğü çalışmalarını gönüllü ekibiyle büyütüyor. Gik-Der Yeşil Sol Parti Gönüllüleri yaklaşan seçimlerde yürütülecek çalışmaları planladı. Yapılan toplantıda İngiltere’de oy verme sürecinin 29 Nisan – 7 Mayıs arasında olduğu anımsatılarak hızla çalışmalara başlanması kararı alındı. 14 Mayıs seçimleri için mümkün olduğunca çok kişinin sandıklara taşınması ve Yeşil Sol Parti’ye oy vermesinin sağlanmasının öneminin altı çizildi.

Gik-Der lokalinde yapılan toplantıda 22 Nisan’da sokak müziği desteği ile Yeşil Sol Parti’ye oy verme çağrısının yapılması, 26 Nisan’da ise bisiklet konvoyu oluşturarak seçimlere olan ilginin artırılması kararı alındı. Okul önlerinde bildiri dağıtılması, radyo programlarına katılım sağlanması gibi bir dizi çalışma kararının alındığı toplantıda sandık güvenliğinin sağlanması için müşahit ve sandık görevlisi kayıtlarının devam ettirilmesi gerektiğinin önemi vurgulandı.

Gik-Der Yeşil Sol Parti Gönüllüleri seçim sürecince toplantı ve çalışmalarını sürdürecek. 




Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan