latest

Anadolu Ezgileri Londra'nın tarihi mekânında yankılandı

30 Ağustos 2023

/ by Bisikletli Gazete

Müzisyen Doğu Ekin ve Levent Canen, 26 Ağustos, Cumartesi akşamı Old Chuch’ü dolduran müzikseverlere muhteşem bir müzik ziyafeti verdi. Sanatçılara Suna Alan ve Hüseyin Kaplan da eşlik ettiler.

                                                   


                                                

Stoke Newington, Church Street’te bulunan Old Church, 26 Ağustos, Cumartesi akşamı muhteşem bir müzik ziyafetine sahne oldu. Levent Canen ve Doğu Ekin’in Old Chucrh’ün mistik atmosferinde verdiği konser dinleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Doğu Ekin ve Levent Canen, İstanbul merkezli akustik projesi olan Gizli Bahçe Akustik ile uzun yıllardır müziğe ve sanata olan sevgi dolu yolculuklarını sürdürüyorlar. Projenin öncüsü Doğu Ekin, Levent Canen ile olan arkadaşlıklarının ve işbirliklerinin özgün hikayesini paylaşırken “Yollarımız kesişti, birlikte ilerledik ve Gizli Bahçe Akustik'in başlangıcından beri beni yalnız bırakmadı” ifadelerini kullanıyor.



Doğu Ekin ve Levent Canen'in büyülü müziği, Cumartesi akşamı Londra'nın tarihi dokusu içinde yeniden hayat buldu. Biletleri tükenen konserde yer bulamayan dinleyiciler ise konseri ayakta takip ettiler.

Anadolu'nun farklı köşelerinden türkülerin eserlerini çalıp seslendiren iki usta sanatçı, müzik tutkunlarına doyurucu bir konser deneyimi yaşattılar. Konserde Suna Alan ve Hüseyin Kaplan gibi isimler de konuk sanatçı olarak sahne alarak katılımcılardan büyük alkış aldı.

 



 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan