latest

İbrahim Selim, “Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı” oyunuyla Londra’da sahnede

11 Şubat 2024

/ by Bisikletli Gazete

Başarılı oyuncu İbrahim Selim, kendisine 2016’daki Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülünü kazandıran Dave karakterini canlandırdığı “Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı” oyunuyla 24 Şubat’ta Londra’da sahne alacak.

 


 

Tiyatro dünyasının başarılı oyuncusu İbrahim Selim, kendisine Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülünü kazandıran “Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı” oyunuyla 24 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:30’da Londra’da Euston’da bulunan Shaw Theatre’da sahneye çıkacak.

Nick Hornby’nin kısa hikâyesinden Melisa Kesmez’in Türkçeye çevirdiği oyun, Serkan Salihoğlu yönetiminde, Omnia Yapım ve Dor Productions işbirliği ile idPro yapımcılığında uzun bir aradan sonra yeniden sahneleniyor. 5 Şubat’taki Türkiye prömiyerinin ardından Londra’da sahnelenecek olan oyunun biletleri Shaw Theatre’ın internet sitesi üzerinden satışa sunulmuş durumda.

İbrahim Selim


“Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı” oyununun konusu şöyle:

“Dave, evli ve iki çocuk babası. İşi, insanların rahatsız edilmeden eğlenmelerini sağlamak. Olayı, 1.83 boyunda 85 kilo bir adam olmak. Ama bazen nasıl biri olduğunu unutuyor, nasıl göründüğünü. Aslında Dave, başka bir şey yapmak istiyor. Ama ne yapacağını bilmiyor. Bunun üzerine çok da düşünmüyor. Dave, artık 44 yaşında. Düzgün bir eğitimi yok. Düzgün bir işi yok. Sonra sanat galerisinde bir iş buluyor. Gazete ilanından. Galeride, arka tarafta perdeyle ayrılmış bir oda. Perdenin önünde bir yazı: DİKKAT! Bu odadaki sergi sert içeriklidir. Rahatsız olabileceğinizi düşünüyorsanız lütfen girmeyin. 18 yaşından küçükler 'zaten’ giremez. Dave, insan bir sanat galerisinde ne kadar rahatsız olabilir ki diye düşünüyor. ‘Bütün bunlar bize bir şey söylemeye çalışıyor, değil mi? Bütün bunların bir anlamı olmalı.’”

Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı oyunun biletleri aşağıdaki linkten £ 60’a temin edilebilir.

https://www.shaw-theatre.com/whats-on/bana-kimse-ne-olduunu-anlatmad

 

Tarih: 24 Şubat 2024, Cumartesi

Saat: 20:30

Yer: Shaw Theatre

Adres: 100-110 Euston Road, London NW1 2AJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan