latest

Yağız Ay ilk single'ı “Eat Your Love"ı Yayımladı

29 Aralık 2020

/ by Bisikletli Gazete

 Yağız Ay, Eat Your Love” adlı şarkısıyla müzik dünyasına “merhaba” dedi. 




İstanbul, Londra ve New York arasında mekik dokuyan Yağız Ay’ın yeni projesi Tonite kapsamında ilk şarkısı  dijital platformlar üzerinden yayımlandı. Tonite; metropol yaşamına ve ilişki tarzlarına odaklanırken ve gecenin ihtişamına da göz kırpıyor.

Duran Duran, Pet Shop Boys, Guns N ’Roses ve Kylie Minogue gibi şarkıcı ve gruplardan feyz alan Tonite; yeni akım elektronik ve nu-disko soundları bir araya getiriyor. Yağız tarzını, “alternatif müziği, popüler bir sesle modern zamanların karmaşık güzelliği ve melankolisi içinde bir araya getirmeye çalıştım” şeklinde ifade ediyor.

Davetkâr ritimleri, “icey gitarları”, rock korolarıyla Yağız gece kuşlarının karmaşık ve değişen ruh halini  kontrastlarla resmediyor. Yağız sözler hakkında şunları söylüyor: “Pek çok insan, yalnızca hiçbir şeye boyun eğmediğinizde özgür olduğunuzu düşünüyor. Ancak bazen, bunun tam tersi olabilir, kendinizi daha yüksek bir güce boyun eğdirerek veya vererek başka bir tür özgürlük elde edebilirsiniz. Şarkıda da nakaratta "Beni özgür bırakmayacak mısın?" diye sorduğunda bu tür bir özgürlüğü kast ediyorum.” Bu gerçekten bir tür kendini keşfetme şekli.

Yapımcılık, miks ve mastering'i Kayaaltı Bros'un üstlendiği Tonite'in müzik dünyasında hak ettiği başarıyı elde etmesini diliyoruz.

 

👉instagram.com/toniteperiod

👉twitter.com/toniteperiod



                                      Yağız Ay

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan