latest

Londra'daki toplum kuruluşlarının depremzedeler için düzenlediği yardım kampanyaları devam ediyor

06 Şubat 2023

/ by Bisikletli Gazete

Türkiye'nin güneyini vuran deprem felaketinin ardından İngiltere'deki Türkiyeli toplum kuruluşları yardım kampanyaları düzenliyor. 



6 Şubat 2023, sabahı Türkiye'nin güneyinde gerçekleşen ve pek çok ilde büyük yıkımlara yol açan deprem felaketinin ardından İngiltere'deki toplum kuruluşları da harekete geçti. Toplum kuruluşları Türkiye'deki ihtiyaç sahipleri için para ve erzak yardımı kampanyanları başlattılar.

Yardım kampanyası başlatan kuruluşlar ve paylaşımları şu şekilde:

İNGİLTERE ALEVİ KÜLTÜR MERKEZİ VE CEMEVİ
Türkiye’de yaşanan deprem felaketi için Cemevi olarak bağış kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Bu zor günlerde Hızır hepimizin yardımcısı olsun.

Banka bilgileri
London Alevi Cultural Centre and Cemevi
Sort Code: 20-46-60
Account No: 60570966
Reference: Earthquake





GÖÇMEN İŞÇİLER KÜLTÜR DERNEĞİ

GÜN DAYANIŞMA GÜNÜDÜR – MARAŞ, ÇEVRE İL VE İLÇELERDE YAŞANILAN DEPREMDEN ETKİLENENLER İÇİN DAYANIŞMAYI BÜYÜTELİM
Maraş’tan başlayarak bölgenin bütününü içine alan, Suriye ve bölge halklarını da etkisi altına alan deprem sonucu ilk belirlemelere göre yüzlerce insanımız hayatını kaybetti, binlercesi göçük altında kaldı.

Üzgünüz ama aynı zamanda öfkeliyiz, para ve ranta dayalı kapitalist sistemin doğa ve insan merkezli olmayan kentleşme politikaları sonucu, çok sayıda insanımız yaşama veda etti.
Açıktır ki bu düzenin de onun hükümetinin de bize faydası yoktur ve olmayacaktır. Gerçek ve kalıcı dayanışma halkların arasında örülecek olan dayanışmadır.

GİK-DER olarak, büyük acılar yaşayan halkımıza ‘acılarınız acımızdır’ diyor yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyoruz. Yaralılara geçmiş olsun dileklerimizi ileterek; Avrupa’da yaşayan tüm dostlarımızı depremden etkilenen halkımız ile dayanışmayı büyütmeye çağırıyoruz.
Başlattığımız yardım kampanyalarının linkine profilimizdeki linkten ulaşabilirsiniz.


Ayrıca bağışlarınızı derneğimizin hesaplarına da doğrudan iletebilirsiniz.

GİK-DER HESAP NUMARASI
Account Name: Refugee Workers Cultura Assocıatıon
Account Nu-mber: 65371525
Sort Code: 08-92-99
IBAN NUMARASI: GB21 CPBK 0892 9965 37 15 25
BİC: CPBK GB22

May be an image of outdoors and text that says "GİK-DER'den depremzedeler için YARDIM KAMPANYASI - GIK DER Gün dayanışma günü!"



TÜRK VE KÜRT TOPLUM MERKEZİ (DAY-MER)

Türkiye’de Sabah saatlerinde merkez üstü Pazarcık-Maraş’ta 7.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş ve en az 10 şehir ile sınır ülkelerde de hissedilmiştir. Yakınlarını kaybedenlerin acısını paylaşıyor, Türkiye halklarına geçmiş olsun diyoruz.





ÇATI GRUBU
Ülkemizde yaşanan ​​​​​ deprem gerçeği ile çok acı bir şekilde yüzleşmenin üzüntüsünü yaşamaktayız. Depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Şu anda en büyük temennimiz, arama kurtarma ekiplerimizin enkaz altındaki vatandaşlarımıza sağ salim ulaşmaları, yaralıların sağlığına kavuşmaları ve çetin kış koşulları gözetilerek bölgedeki insanlarımızın ihtiyaçlarının tespit edilmesi ve karşılanmasıdır. Bizler Çatı Ailesi olarak elimizden gelen yardımı ulaştırmak için sizlerden destek bekliyoruz. 











Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan