latest

“Büyüklere Masallar” 20 Ekim’de, Fieldseat Kafe’de

18 Ekim 2023

/ by Bisikletli Gazete

Hikâye anlatıcısı Eda Bayraktar tarafından gerçekleştirilen “Büyüklere Masallar” etkinliği 20 Ekim, Cuma akşamı, Kuzey Londra’da bulunan Fieldseat Kafe’de seyirciyle buluşuyor.  

 



 

“Masallar çocuklara uyumaları, yetişkinlere uyanmaları için anlatılır” sözünden yola çıkan, hikâyeleştirme danışmanı ve hikâye anlatıcısı Eda Bayraktar, büyüklere masallar anlatarak onları nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor.

Bayraktar, 20 Ekim, Cuma akşamı, saat 19:30, Kuzey Londra’da bulunan Fieldseat Kafe’nin sahnesinde gerçekleştirilecek “Büyüklere Masallar” etkinliğini doğduğu topraklardan uzakta, mücadele ruhunu kaybetmeden üretmeye devam eden tüm göçmenlere adadığını söylüyor.  

Geçtiğimiz senelerde katılımcıların yoğun ilgisi ile karşılaşan etkinlik her ay farklı kültürlerden mit, masal ve hikâyeleri Londra’daki izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Hikâye anlatıcısı Eda Bayraktar eşliğinde, farklı temalarda düzenlenen etkinliğin bu ayki teması: Yeniden Doğuş. Bu konseptten yola çıkılarak hazırlanan etkinlikte, dünyanın farklı yerlerinden yeniden doğuş temalı hikâyeler anlatılacak.

Sanat, masal, müzik, şiir, oyun, sohbetin iç içe geçtiği etkinlik, yeni katılımcılarla birlikte her geçen gün büyümeye devam geliyor. Etkinliğe katılanlar sadece masal ve hikâyeler dinlemekle kalmıyor aynı zamanda interaktif oyunlar eşliğinde nasıl hikâye kurgulayıp anlatacaklarını da öğreniyor.

“Londra’da masal gecelerine yeniden başladığımız için çok heyecanlıyız. Bu yolculuğa bizimle daha önce çıkan katılımcılarımızla birlikte büyüdük. Doğduğumuz topraklardan uzakta kendi dilimizde hasret gidermek, sanatla, masalla, müzikle birbirimizin yalnızlıklarına dokunmak hepimize çok iyi geldi. Şimdi yeni temamız ‘Yeniden Doğuş’ ile bu etkinliğimizde katılımcılarımızı kendi hikâyelerindeki yeniden doğuşlara şahitlik etmeye ve kendi hikâyelerinin kahramanı olmaya davet ediyoruz.” diyen Storytelling Academy Kurucu ortağı ve hikâye anlatıcısı Eda Bayraktar bu özel yolculuğa Londra’da yaşayan, başka dünyaları hayal etmeye ve yaratmaya cesaret eden tüm hikâye severlerin davetli olduğunu kaydetti. Etkinliğin sanat ve tasarım tarafını birçok dizi ve film müzik yapımcılığından tanınan Levent Güneş üstleniyor.

 


20 Ekim Cuma akşamı, Fieldseat Organic Stage’de yapılacak olan etkinliğe katılmak için https://BUYUKLERE-MASALLAR.eventbrite.co.uk  adresinden rezervasyon yapmak gerekiyor.

 

Büyüklere Masallar

Organizasyon: Storytelling Academy

Anlatıcı: Eda Bayraktar

Sanat ve Tasarım: Levent Güneş

Tarih: 20 Ekim 23 Cuma, Saat 19:30

Mekan: Fieldseat Organic Stage, 665 High Rd, London N17 8AD

Bilet Rezervasyon: https://BUYUKLERE-MASALLAR.eventbrite.co.uk

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

© Tüm hakları saklıdır
Tasarım by Orbay Soydan